06.30-i workshop elmarad, de hamarosan pótlásra kerül. Amennyiben szeretne értesülni az új időpontról kérjük a lenti regisztrációs felületen adja meg adatait, hogy értesíthessük!

COVID adatok felhasználása Microsoft Azure és Power BI eszközökkel

A Starschema és a Microsoft közös rendezésű ingyenes online workshopra invitálja Önt.

Napjainkban minden a tavalyi évben kirobbant koronavírus járvány körül forog. A 21-ik századi modern társadalom egyik legnagyobb kihívásával találta szembe magát 2020-ra, hiszen a bolygó minden lakója egycsapásra vált érintetté egy olyan közös válságkezelésben, amit mindenki a saját közvetlen környezetében tapasztal meg.

Ebben a helyzetben eddig soha nem látott együttműködések alakultak ki, melynek egyik pozitív eredményeként rengeteg publikus adat vált elérhetővé. Ez lehetőséget biztosít mind a tudomány mind a vállalati szféra számára, hogy az adatokat megismerve és feldolgozva a lehető legjobb döntéseket hozhassák meg ebben a kritikus időszakban.

A Workshop alatt arra vállalkozunk, hogy

  • bemutassuk a Microsoft felhőszolgáltatásaival milyen könnyen és gyorsan dolgozhatjuk fel ezeket az adatokat úgy, hogy kepések legyünk kiszolgálni a szervezet különböző igényeit, legyen az a mesterséges intelligenciával foglalkozó Data Science csapat vagy a tradicionális reporting megoldásokkal dolgozó BI csapat.
  • Ezen adatokra építve elkészítünk egy Machine Learning megoldást az Azure-ben található szolgáltatások segítségével. Ez a model idősoros adatokból kiindulva prediktálja a különböző országok járványgörbéinek lefutását.
  • Majd ezt követően a Power BI segítségével vizualizáljuk az eredményeket, mely során bemutatásra kerül, hogy milyen könnyen integrálhatóak az elkészült Machine Learning megoldások a már jól ismert Power BI reportjainkba.

Olyan ügyfeleinknek ajánljuk a részvételt,

  • akik ebben a kihívásokkal teli időszakban elkezdtek azon gondolkodni, hogy a felhős analitikai megoldások, vajon tudnák-e támogatni az üzleti és informatikai problémáik megoldását
  • akik elgondolkodtak rajta, hogyan tudnák a rendelkezésre álló COVID adatokat saját környezetükben felhasználni
  • akiket érdekelnek a technikai újdonságok
  • BI kihívásokkal küzdenek és keresik a következő lépést a szervezetük számára

Várunk minden érdeklődő BI-os kollégát, architektet, informatikai vezetőt, üzletfejlesztési vezetőt, aki a fenti kérdések bármelyikére igennel válaszolt.

A résztvevők létszáma limitált, ezért kérjük jelentkezzen minél hamarabb és töltsön velünk egy kellemes, jó hangulatú szakmai délelőttöt, mely végén legyen a vendégünk egy különleges közös ebédre!

Dátum: új időpont hamarosan

Teams link: regisztráció elfogadását követően kerül kiküldésre

TémaElőadó
09:00-09:15Bevezetés – Érkezés, bemutatkozás, COVID helyzetelemzés adatok szempontjábólDomján Zsolt – Sales Manager
09:15-10:15COVID adatok értelmezése, elérhető források bemutatása, adatok saját Azure környezetünkbe emelése, szükséges adatstruktúrák kialakításaKovács András –Solution Architect
10:15-11:05Machine Learning model elkészítése idősoros adatokon, Azure Machine Learning Studio segítségévelWindhager-Pokol Eszter – Head of Data Science
BREAKSzünet
11:15-12:15Power BI report készítése, ML model beépítéseTúri Máté –Consultant
12:15-13:15Közös ebéd

Regisztráció

Ha van olyan téma/terület, ami kifejezetten érdekli, kérjük adja meg és megpróbáljuk a tematikába illeszteni

By completing this form, you agree to receive periodic product and services related communications, emails and promotional materials from Starschema and their partners, and provide your consent to our processing of your information in accordance with Starschema’s Privacy Policy. We take the protection of your information seriously.